スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

岡山えびめし

えびめし1
I went to Okayama on business and ate “Ebimeshi”
It is specialty food of Okayama.
A lot of fresh prawns are good! Seasoning is sause, quite strong. I wanted to drink beer!
岡山に出張してきました。ランチに岡山名物えびめしを食べました。
ふんだんな海老が新鮮でおいしかった!
味付けは濃いめのソース味。ビールが飲みたくなりました。

えびめしの素
I also bought packeged Ebimeshi sauce.
But probably I can cook it with only common sauce, onion and prawns if I don't have any special sauce like this.
「えびめしの素」も買ってみました。
ってか、玉ねぎとソースとエビがあれば、素がなくても作れそうだけど。
スポンサーサイト
プロフィール

トコちゃん

Author:トコちゃん

Twitter-Tokoのつぶやき
夢を叶えるための名言集


presented by 地球の名言
最新コメント
月別アーカイブ
ブログ内検索
最新記事
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。